Shoes

Shoes

ALE -30%. Suurin osa laadukkaista tuotteista alennettu! Alen ulkopuolella viimeisimpinä tulleet sekä jatkavat klassikot.

 

Valtava määrä toinen toistaan ihanampia syyskenkiä nyt kuvissa. Toivottavasti ihastut ja innostut, kuten mekin mallistoja valitessamme!

Upeimmat, laadukkaimmat ja tyylikkäimmät kengät saat Nectarinesta! Laadukkuus ja istuvuus, huolella valitut mallistot parhailta valmistajilta, joilla on sydän mukana tekemisissään.

Meiltä löydät useita, upeita malleja, mutta kokolajitelmat ovat pienet. Suurimmasta osasta on myös ½-numeroita, jotta saisit mahdollisimman hyvin istuvat kengät. Tämän vuoksi saatavilla on vain pari/koko. Alkukaudesta valikoima on siis runsaimmillaan.

 

SYKSY 2020

Muoti, myös kenkämuoti, yhdistelee nyt klassisia linjoja ja rouheita yksityiskohtia, mikä tekee asusta kiinnostavan ja raikkaan modernin. Nectarinen kenkävalikoima on tunnettu laadustaan ja istuvuudestaan, ja niinpä kengissämme rouheus yhdistyy upealla tavalla laatuun ja tyyliin.

Kenkien pohjat ovat paksuja, mikä tekee kengän ilmeestä modernin. Kengissä mennään ennen kaikkea mukavuus edellä: mikrokumipohja antaa askeleelle joustoa.

Muodikas korko on nyt palikkamainen tai kapeampi naisellinen. Materiaalit ovat joko pinta- tai mokkanahkaa. Erityisesti mokka tekee väristä syvän ja herkullisen.

Loafer on syksyn muodikkain kenkä, jota näkee lehdissä ja sosiaalisessa mediassa. Yhdistele loafer nyt mekkoon tai hameeseen. Sininen tai konjakki ovat upea värivaihtoehto mustalle. Tupsut ja hapsut koristavat kenkää samoin kuin tikkaukset.

Laaja valikoimamme hemmottelee nilkkurien ystäviä! Hyllyistämme löydät klassisempaa sileää mallia ja rouheampien kenkien ystäville vaikkapa nauhallista maiharia. Nilkkuri saa aivan uuden ilmeen paksun pohjan ansiosta. Kuten nilkkurit, myös saappaat on valikoitu meille istuvuus edellä. Venyke tai stretch-nahka takaa säären istuvuuden. Suosittua stretch-saapasta saa nyt myös hieman kapeammalla kärjellä.

Myöhemmin valikoimiimme tulevat huippulämpimät, paksupohjaiset lampaankarvanilkkurit, joissa eivät jalat palele.

Tule löytämään oma parisi, jolla täydennät syystyylisi!