Shoes

Shoes

Olemme valinneet teille upeita kenkiä tällekin kaudelle! Ole ajoissa liikeellä…Tervetuloa!

 

Kevään kenkien ehdoton ykkösasia on mukavuus!

Nahkalaadut ovat pehmeitä ja tuttujen tehtaidemme lesteistä löytyy useimmille juuri se täydellinen istuvuus.

Klassinen loafer on tehnyt vahvan paluun. Tähän kauteen on valikoimissa esim.neliökärkeä, joka on taas erityisen trendikäs. Upeat nahkalaadut ja viimeistellyt yksityiskohdat tekevät näistä kävelykengistä huipputyylikkäät. Loafereita on esim. italialaiselta Strafford ja Brunate brändeiltä. Erityisestä pehmeydestään tunnettu, niin ikään italialainen Liverpool mallisto pitää sisällään alkukauteen sopivia paksupohjaisia mokkasiineja ja todella herkullisen väriskaalan kesämokkasiineja sekä nahka- että mokkapintaisina. Väreinä esim. hehkuva punainen, oranssi, taivaansininen, vaaleanpunainen, toffee ja tummansininen.

Sporttiset kengät valtaavat katukuvan. Nahkatennareiden suosikkivärinä jatkaa valkoinen, mutta saatavana myös tyylikäs camel, tummansininen, punainen ja pehmeä caramel. Uudet värikkäät lenkkarit saapuvat Homersilta ja Krollilta, joka on toinen uusista tehtaistamme. Canvas-tossu puolella jatkavat monen ´must have´mallit Supergalta ja Kedsiltä. Kesää kohden ilahduttaa uusi espanjalainen sandaalibrändimme Alohas, jonka mallit ovat trendien huipulta neliökärkineen ja kittenheel-korkoineen. Super pehmeää nahkaa.

Ilse Jacobsenin suositussa, kumipohjaisessa mikrokuitutossussa on valittavanasi useita uusia värjejä. Myös paksupohjainen, superkevyt sukkatossu jatkaa mallistossa.

Vidorretan espadrillot saapuvat jälleen ilahduttamaan kesäjalkoja pellava- ja nahkamalleilla. Korollisissa malleissa on kivoja uusia idoita ja värejä.

Tervetuloa ihastelemaan ja sovittamaan uutuuksia!  Useimmista malleista tulee vain 2 paria/koko, joten tykätyimmät hupenevat nopeasti.

HAVE A NICE WALK!