Shoes

kengät

Syksyn kenkävalikoimaa valitessamme tärkeimmäksi nousi käytännöllisyys ja mukavuus, unohtamatta tyyliä ja viimeisteltyä laatua!

Alkusyksyn paras kenkä on tyylikäs: Hapsut, tikkaukset, soljet, paksut pohjat …. kauniit kengät sekä hameiden kautta housujen kanssa. Kunnon pohjat ovat tärkeitä myös nilkkureissa ja lammasvuorisissa kengissä. Sirolinjaiset nilkkurit kauniine tikkauksineen ihastuttavat klassisen nilkkurin ystävää. Kenkien pääväri musta. Tummanruskea näyttää myös erityisen hyvältä.

Tennarit eivät ole vain kesäkenkiä. Syystennareissa, sneakereissä, on nahkavuorillisten mukana myös lämpimiä, karvavuorillisia malleja. Myös varrellisissa sporttisissa nilkkureissa on tennarihenkeä. Syksyn saappaat ovat siroja, matalahkot tolppakorot, materiaalina kauniisti tikattu nahka tai joustava stretch-mokka tai stretch-nahka. Kaikki myötäilevät kauniisti säärtä ja ovatkin upeita hameiden ja mekkojen pariksi. Stretch-materiaali hylkii vettä.

Lammasvuorisia, lämpimiä nilkkureita ja saappaita kannattaa jo tulla katsomaan. Valikoima on runsas, ja ne ovat olleet vuodesta toiseen suosittuja.

Italialaisen BRUNATEn syysmallit ovat meillä nyt ensi kertaa. Kevään mallit ihastuttivat lesteillään ja laadukkuudellaan.

Upeat valikoimat syksyn herkullisimpia kenkiä!

Tule sovittamaan!