Shoes

Shoes

Kevät alkaa siitä, kun saa vaihtaa keveämmät kengät jalkaansa! Päivität asusi upeilla uutuuksillamme.

Laatu, trendit ja hyvä lesti ovat aina olleet kenkävalikoimamme sydän, klassikoita unohtamatta! Kevään uutuuksissa ovat pääosassa himmeät metallit, myös pehmeä mokka. Kenkä on joko hyvin yksinkertainen tai stailattu koristeella, kuten soljella tai huivimaisella rusetilla. Materiaaleja yhdistellään toisiinsa: nupukki ja sileä nahka, satiininauhat ja vetoketjut. Kenkien pohjat ovat paksut, mikä lisää käyttömukavuutta.

Vaaleat beiget, ruskea ja kameli jatkavat suosiotaan, eikä ihme, sillä ne tuovat asuun maanläheistä hienostuneisuutta. Kiiltonahka eli lakeri on helppohoitoinen ja kestävä nahka. Mielenkiintoa asuusi tuo vaikkapa käärmekuosi, jota löytyy kevyimmissä malleissa.

Upeita tennareita voi yhdistää vaikkapa pukuun. Mikäpä sopisi modernimmin housujen ja jakun kanssa kuin harjatun kullan, hopean tai platinanväriset tennarit! Valkoiset Supergat ovat joka vaatekaapin must have. Tulossa myös nahkaversio, jossa hopea- tai kultadetaljit. Näyttää luksukselta!

Kevätkaduille sopivat nyt maailmalla huippusuositut sukkamaiset bootsit, jotka ovat paitsi mukavat jalassa, myös stailaavat asullesi aivan uuden ilmeen.

UUSI BRÄNDI. Olemme saaneet valikoimiimme italialaisen, tunnetun brändin BRUNATEn, jonka mallistossa on erinomaisesti istuvia avokkaita ja kävelykenkiä korkealuokkaisesta stretchistä ja nahasta. Maltilliset korot tuntuvat hyvältä pitkässäkin päivässä. Ihastut varmasti.

Tulevan kesän suosikkeja ovat tietenkin sandaalit ja espadrillot. Korollisissa sandaaleissa on mukava tolppakorko, joka sopii sekä hameiden että housujen kanssa. Ilse Jakobsenin ilmavankevyissä, sporttihenkisissä kengissä voi mennä vaikka veteen ja ne voi pestä myös koneessa! Eikä mikään voita espadrilloja – tämä kaunis ja keveä kesäkenkä sopii minkä tahansa kesävaatteen kaveriksi raikkaine väreineen. Sekä matalia että korkeita malleja!