Shoes

Shoes

Syksyn toimitukset ovat käynnistyneet ja suurin osa malleista tulee syyskuun alkuun. Kuvapäivitykset ovat alkaneet. Myymälässä voit katsoa etukäteen kuvastoamme ja tehdä jopa ´ennakkovarauksen´ haluamastasi mallista.

Syksyn kenkävalikoimaa valitessamme tärkeimmäksi nousi käytännöllisyys ja mukavuus, unohtamatta tyyliä ja viimeisteltyä laatua!

Loafer on alkusyksyn paras kenkä. Hapsut, tikkaukset, soljet, paksut pohjat….kauniit kengät sekä hameiden että housujen kanssa. Kunnon pohjat ovat tärkeät myös nilkkureissa ja lammasvuorisissa kengissä. Sirolinjaiset nilkkurit kauniine tikkauksineen ihastuttavat klassisen nilkkurin ystävää. Kenkien pääväri on musta. Tummanruskea näyttää myös erityisen hyvältä.

Tennarit eivät ole enää vain kesäkenkiä. Syystennareissa, sneakereissa, on nahkavuorien lisäksi myös lämpimiä, karvavuorillisia malleja. Myös varrellisissa sporttisissa nilkkureissa on tennarihenkeä. Syksyn saappaat ovat siroja, matalahkot tolppakorot, materiaalina kauniisti tikattu nahka tai joustava stretch-mokka tai stretch-nahka. Nämä myötäilevät kauniisti säärtä ja ovatkin upeita hameiden ja mekkojen pariksi. Stretch-materiaali hylkii vettä.

Lammasvuorisia, lämpimiä nilkkureita ja saappaita kannattaa jo tulla katsomaan. Valikoima on runsas, ja ne ovat olleet vuodesta toiseen suosittuja.

Italialaisen BRUNATEn syysmallit ovat meillä nyt ensi kertaa. Kevään mallit ihastuttivat lesteillään ja laadukkuudellaan.

Upeat valikoimat syksyn herkullisimpia kenkiä!

Tule sovittamaan!