Shoes

Kevään edetessä kengät vaihtuvat kevyempiin. Nyt voit tulla valitsemaan itsellesi sopivimmat laajasta kevät- ja kesäkenkien valikoimastamme! Trendit, laatu ja hyvä lesti takaavat sen, että jalkasi voivat hyvin. Kengissä tapahtuu nyt paljon: on värejä, glitteriä, paljettejakin! Kenkien kärkiä on monenlaisia, trendikkäin kärki on kapea.

Klassikkomalliset nilkkurit ovat hyvä hankinta ja mukava sujauttaa jalkaan heti katujen sulaessa. Ne ovat aina tyylikkäät. Loaferit ovat kokeneet uuden, vahvan tulemisen, mutta tähän päivään päivitettynä, paksuin, silti kevein pohjin. Klassiset loaferit ovat tänä keväänä halutut. Eikä unohdeta reippaita ballerinoja, jotka jo itsestäänselvästi kuuluvat kesätyyliin, kumipohjat tuovat pehmeyttä.

Avokkaat ja korolliset sandaalit ovat linjoiltaan selkeitä ja korot vakaita. Tennari on must have. Valitse valkoiset, siniset tai beiget klassikot, Kedsit tai Supergat. Nahkatennarit ovat laadukkaat ja mukavat: suosituissa Candice Cooperin tennareissa on muotoiltu pohja.

Eikä kesää ilman koripohjapunottuja espadrilloja. Nahkainen pinta ja kuminen pohja takaavat kestävyyden. Espadrillot voi pukea minkä kesäasun kanssa tahansa.

Astu kevääseen kevein jaloin!