Shoes

Shoes

Etsitkö uusia nilkkureita vai tyylikkäitä loafereita, kenties korkoja toimistoon?  Niitä löydät Nectarinen kenkäpuolelta, jonka tänä syksynä valloittavat huikeat materiaalit ja värit!

Kenkämuoti on nyt yleisilmeeltään selkeää ja yksinkertaista, mutta mukavaa. Näyttävyyttä löytyy pinnoista: mokkaa, lakeria ja nahkaa yhdistettynä laatuun, käyttömukavuuteen ja muodikkuuteen. Tolppakorko on edelleen in, kengän kärki on sen sijaan muuttunut hivenen neliskanttisemmaksi. Kengistä löytyy usein kiva juju: vetoketju takana, välipohjan kimaltavat kivet tai koristetupsu.

Alkusyksy on sporttinen, citylenkkareilla viiletät vielä lämpiminä syyspäivinä. Loaferit taas käyvät moneen tyyliin: suosittu ja jalassa mukava, paksu mikrokumipohja löytyy useasta mallista. Lakerinahka on helppo ja kestävä valinta syyskaduille. Väreillä säväytät: ikisuosikkien mustan ja burgundin lisäksi löydät myös sinistä ja vihreää. Ja kukapa ei rakastaisi nilkkureita, joita on liikkeessämme nyt erittäin laaja valikoima. Pidät sitten klassisesta mallista herrainkenkätikkauksella tai sirosta nupukkinilkkurista, tule katsomaan valikoimaamme ja ihastumaan. Töihin löydät meiltä kauniit avokkaat, niin sileä- kuin nupukkinahkaisena ja tietenkin tolppakoroissa.

Ilmojen kylmetessä on mukava sujauttaa jalkaan paksupohjaiset lampaankarvanilkkurit, joissa on vettä hylkivä nupukkipinta. Sadesäitä ei tarvitse pelätä, kun jalassa on Ilse Jacobsenin huippusuositut, matalat kumisaappaat, joissa on muotoiltu ja paksu pohja.