Shoes

Hei, kaikki kevät/kesämallit ovat nyt saapuneet, joten olethan  ajoissa liikkeessä!

Tähän kevääseen astellaan sporttisesti ja näyttävästi. Nectarinen kenkävalikoima takaa sinulle keveät askeleet! Kengät eivät ole sivuosassa kevätmuodissa – päinvastoin: upeat materiaalit, mukavuus ja parhaat trendit näyttävät varastavan koko shown! Soljet, rusetit, tikkaukset ja kuosit antavat kengälle modernin ilmeen, samalla koko asullesi. Miten olisi satiini, sametti, hohto? Kenkä saa loistaa, mutta samalla laatu, hyvät materiaalit ja lesti takaavat käyttömukavuuden.

Loafer on tehnyt näyttävän paluun tossumaisine pohjineen ja uutena materiaalina on ihastuttava sametti. Kengän päällä on kauniita solkia, varsinkin pistokasmainen ”guccityylinen” loafer on nyt erityisen suosittu.  Metallivärit loistavat hopean, kullan ja punaisen sävyissä. Pehmeä nupukki on aina ylellinen valinta.

Kukapa ei rakastaisi tennareita! Niitä voi yhdistää mihin asuun tahansa – kokeilepa suoria housuja, neuleita ja klassisia Kedsin tai Supergan tennareita. Ja jos haluat leikitellä, eri värit ja materiaalit antavat siihen mahdollisuuden.

Sandaali-ilmoja odotamme kaikki. Espanjalaiset korokepohja-espadrillot ovat klassikko, ja kumipohjan ansiosta ne ovat myös kestäviä. Uutuuksistamme löytyy keväämmällä myös korollisia ja keveitä sandaaleja, joissa on jalalle lempeä palikkakorko. Niillä jaksaa kävellä. Myös ballerina on saanut alleen hieman korkoa.

Espanjalainen Mascaró on tehnyt yhteistyötä muoti- ja mediavaikuttaja Olivia Palermon kanssa. Näitä kenkiä saa meiltä huhtikuussa. Terävä kärki ja upeat kuosit sopivat monenlaiseen asuun, ja lesti on Mascarón tapaan mukava jalalle.

Tule sovittamaan ja ihastu, autamme sinua juuri oikeiden kenkien löytämisessä!

Have a nice walk!