Shoes

Uutuuksia saapuu nyt päivittäin! Niiden kuvapäivitykset ovat työn alla. Liikkeessä näet kuitenkin jo runsaasti uusimpia malleja! Tule sovittamaan! Nähdään!

Laatukenkien -50% ale jatkuu parisen viikkoa!! Paljon malleja, joskin hajakokoja. Tervetuloa katsomaan, josko kokosi olisi vielä jäljellä jostakin ihanuudesta ja saisit ne puoleen hintaan!

SHOES

Kengät kruunaavat asun, ja muodikkaat uutuudet valtaavat liikkeemme! Meiltä löydät kengät asuusi, etsit sitten rentoja loafreita tai siroja, vettähylkiviä stretch-nilkkureita. Mallit ovat selkeitä, mutta niissä on pientä twistiä välipohjan koristeiden, tupsujen tai nastojen avulla. Kenkien nahka on taipunut moneen: vettä hylkivä, vahapinnoitettu tai nupukki, ja pääväreinä suositut musta ja burgundi.

Maailmalla niin suosittuja turkissandaaleja saa myös Nectarinesta! Italialaisen Colors of Californian sandaalit sopivat niin mekon kuin housujenkin kanssa.

Kenkien paksut, mutta keveät mikrokumipohjat jatkavat useissa malleissa. Loaferit ovat huoleton, mutta klassinen valinta. Lakeri on materiaalina helppo ja sopii hyvin syksyisille kaduille. Kengän kärki voi olla pyöreä tai suippo, ja  pienet, tyylikäät yksityiskohdat yllättävät iloisesti.

Paitsi klassisia muotoja, nilkkurivalikoimista löytyy myös rouheutta paksujen tolppakorkojen muodossa. Hameen tai mekon kanssa sopivat stretch-mokkanilkkurit- tai saappaat. Velour-nilkkuri on muodikas valinta vaikka iltaan ja on hyvä vaihtoehto korkkarille. Työkengäksi löydät uutuusmerkki Giovanna Grazzinin avokaat. Näiden laadukkaiden kenkien juju voi olla vaikka glitter-korko!

Jokasyksyistä suosiotaan jatkavat nauhalliset herrainkengät, ilmojen kylmetessä valitaan lämminkarvaiset curling-nilkkurit.

Nectarinen kengissä kohtaavat laatu ja tyyli hyvän palvelun kera!