Tervetuloa Nectarineen

Jos etsit klassisen tyylikkäitä, silti rennon moderneja vaatteita ja kenkiä, löydät ne Nectarinesta!

Molemmat liikkeemme sijaitsevat Punavuoren sydämessä, Iso Roobertinkadulla toisiaan vastapäätä. Vaateliikkeemme valoisat, vaaleat tilat, väreittäin asetellut vaatekokonaisuudet ja väljät sovitustilat houkuttelevat Nectarinen maailmaan!

Ajattomat ja laadukkaat tuotteemme saavat asiakkaamme palaamaan Nectarineen yhä uudelleen. Vaateliikkeestämme löydät toimivat asut elämäsi eri tilanteisiin, työhön ja vapaa-aikaan. Myös vyöt, huivit ja laukut kuuluvat valikoimiimme. Asukokonaisuus täydentyy kauniilla kengillä vain kävelemällä kenkäliikkeeseemme kadun toiselle puolen.

Hyvä palvelu on meille ensiarvoisen tärkeää. Vuosien kokemuksella osaamme auttaa asiakastamme löytämään valikoimistamme toisiinsa sopivat kokonaisuudet.

Nectarinen valikoimissa on suosittuja eurooppalaisia tuotemerkkejä. Niissä laadukkaat materiaalit, selkeä tyyli ja arjen luksus kohtaavat ajattoman suunnittelun, pientä twistiä kuitenkin mukana! Brändimme ovat luotettavia myös vastuullisuudestaan!

Clothes

Nectarinen vaatteissa on tärkeää laatu: Kashmirin pehmeys, merinovillan lämpö, puuvillan keveys ja nahan laadukkuus tekevät pukeutumisesta arjen ylellisyyttä. Hyvä suunnittelu, tyylikkyys ja värimaailma puhuvat puolestaan.

Joka sesonki tarjoamme asiakkaillemme merkkiemme kauneimmat tuotteet.

Shoes

Nectarinen kenkäliikkeessä on runsas valikoima tuotteita pääasiassa Italiasta, Espanjasta ja Saksasta. Kengät tulevat merkkien omista tehtaista, joissa istuvat lestit, laadukas nahka, kauniit yksityiskohdat sekä huolellinen viimeistely takaavat istuvuuden. Laatu lupaa kengille myös kestävyyden: oikein hoitamalla ne palvelevat kauan. Koot 36-41.

Meiltä löydät sesongin kauneimmat kengät. Klassinen, silti moderni muotoilu ei koskaan mene pois muodista. Have a nice walk!