Clothes

Nectarine kevät / kesäkuu 2019

Kevätmuodin yleisilme on mukavaa ja rentoa valuvine ja pehmeine materiaaleineen. Sesongin alussa rauhalliset ja maanläheiset värit ovat pääosassa: beige, vihreä, valkoinen ja tietenkin ylellinen musta. Sinisen ystäviä hemmotellaan tänä keväänä, sillä useita eri sinisiä löytyy mekkojen printeistä farkkuihin. Rauhallisuutta rikkoo kesäsesongin alussa vaikkapa oranssi, keltainen tai lila. Kauniit printit ja kukat värittävät yksiväristä asua. Alkukeväästä on myös merihenkisten vaatteiden aika trikoineen, raitoineen, punaisine ja sinisine sävyineen. Huippusuosittu Boomerangin holkkihihainen t-paita on valikoimissamme myös tänä keväänä.

Kevytuntuvatakit jatkavat suosiotaan. Geoxin naisellisissa takeissa on pitkä sekä lyhyt malli:  lämmityksenä kevytuntuva tai vanu. Musta tai khakinvihreä, ohut pikkujakku rokkaa koristeenaan taskuja, koristeniittejä ja moderneja leikkauksia. Tummansininen, pitkä trenssi sopii mekkojen päälle. PBOn vuorittomat villakangastakit hieman fiinimpään menoon.

Paidat ovat keveitä, valuvia, rentoja ja ilmavia. Pikkupaidoissa kivoja jippoja, frilloja, hapsuja, kaunis pääntien linja. Tunikoissa kukkivat kukat. Materiaalit ovat ylellistä silkkiä, valuvaa viskoosia tai laadukasta pellavaa.

Mekkoja on tässä sesongissa paljon saatavilla. Ilse Jacobsenin supersuosituissa mekoissa on monia vartalotyyppejä imarteleva leikkaus. Se on todellinen pese ja pidä-vaate – unelmien reissuvaate. Toimitukset maaliskuussa. Upeat printit vievät ajatukset jo tulevaan kesään. Monikäyttöiset trikoomekot muuttuvat työn jälkeen iltamenoihin soveltuviksi vain asusteita muuttamalla. Mekot ovat monikäyttöisiä, rentoja ja väljiä. Voit myös pukea mekon uudella tavalla: laita alle t-paita ja kapeat housut, ja jätä napitus auki. Sujauta vielä tennarit tai ballerinat jalkaan.

Ei kesää ilman ihania farkkuja! Kivoja klassikoita raikkaissa sinisissä. Uusin ilme farkkuihin syntyy kirjavilla kuoseilla, koristuksilla ja rispaantuneilla lahkeensuilla. Kesäfarkku on ohut, lahkeet vajaamittaiset.

Trendikkäimpien housujen vyötäröt nousevat nyt korkealle paperipussimalliin. Vajaalahkeiset housut ei odota kesäsäitä. Kapeiden housujen ystäviä hemmotellaan nyt urheilullisilla, lähes leggings-tyylisillä housuilla.

Asustevalikoimasta löydät mieleisesi huivin, vyön ja laukun, jolla viimeistelet kevätlookisi. Saksalaisbrändi Abron laadukkaat nahkalaukut ovat upea asuste . Laukkuja koristavat soljet ja läpät. Abron vyöt kestävät myös tulevat sesongit. Yksinkertaista asua voi elävöittää vaikkapa käärmekuosilla.