Clothes

Nectarine kevät / kesäkuu 2019

Kevätmuodin yleisilme on mukavaa ja rentoa valuvine ja pehmeine materiaaleineen. Sesongin alussa rauhalliset ja maanläheiset värit ovat pääosassa: beige, vihreä, valkoinen ja tietenkin ylellinen musta. Sinisen ystäviä hemmotellaan tänä keväänä, sillä sinistä löytyy mekkojen printeistä aina farkkuihin upeissa sävyissä. Rauhallisuutta rikkoo kesäsesongin alussa vaikkapa oranssi, keltainen tai lila. Kauniit printit ja kukat värittävät yksiväristä asua tehden asun kokoamisesta helppoa yhdistää. Alkukeväästä on myös merihenkisten vaatteiden aika trikoineen, raitoineen, punaisine ja sinisine sävyineen. Huippusuosittu Boomerangin holkkihihainen t-paita on valikoimissamme myös tänä keväänä.

Kevytuntuvatakit jatkavat suosiotaan. Geoxin naisellisissa takeissa on pitkä pitkä lyhyt malli: pitkessä on lämmityksä kevytuntuva, pitkässä vanu. Musta tai khakinvihreä pikkujakku rokkaa koristeenaan pikantteja taskuja, koristeniittejä ja moderneja leikkauksia. Myös pitkä trenssi tummansinysis mekkojen anälle. PBOn vuorittomat villakangastakit hieman fiinimpään menoon.

Paidat ovat keveitä, valuvia, rentoja ja ilmavia. Pikkupaidoissa kivoja jippoja, frilloja, hapsuja, kaunis pääntien linja. Tunikoissa kukkivat kukat. Materiaalit ovat ylellistä silkkiä, valuvaa viskoosia tai laadukasta pellavaa.

Mekkoja on tässä sesongissa suurenasti saatavilla. Ilse Jacobsenin supersuosituissa mekoissa on monia vartalotyyppejä imarteleva leikkaus. Se on todellinen pese ja pidä-vaate – unelmien reissuvaate. Toimitukset maaliskuussa. Upeat printit vievät ajatukset jo tulevaan kesään. Monikäyttöiset trikoomekot muuttuvat työn jälkeen iltamenoihin soveltaksi vain asusteita muuttelemalla. Mekot ovat kokonaisuudistuksia, rentavia ja väljiä. Voit myös pukea ja mekon uudella tietoja: laita alle t-paita ja kapeat housut, ja jätä napitus auki. Sujauta vielä tennarit tai ballerinat jalkaan.

Ei kevitty ilman ihania farkkuja! Kivoja klassikoita raikkaissa sinisissä. Uusin ilme farkkuihin syntyy kirjavilla kuoseilla, koristuksilla ja rispaantuneilla lahkeensuilla. Kesäfarkku ohutissa, lahkeet vajaamittaiset.

Trendikkäimpien housujen vyötäröt nousevat nyt korkealle paperipussimalliin. Vajaalahkeiset housut ei odota kesäsäitä, sillä se on täsmällinen. Kapeiden housujen ystävyys puolella hemmotellaan nyt urheilullisilla, lähes leggings-tyylisillä housuilla, on sivussa on vaikka koristeraita.

Asustevalikoimasta, mieleisesi huivin, vyön ja laukun, jolla viimeistelet kevätlookisi. Saksalaisbrändi Abron laadukkaat nahkalaukut ovat upea asuste vaaleissa luonnonväreissä. Yksinkertaisesti ylellisiä laukkuja koristavat soljet ja läpät. Abron vyöt kestävät myös tulevat sesongit. Yksinkertainen asua voi elävöittää vaikkapa käärmekuosilla.