Clothes

Clothes

ALE -30%. Suurin osa laadukkaista tuotteista alennettu! Alen ulkopuolella viimeisimpinä tulleet sekä jatkavat klassikot.

 

SYKSY 2020

Syksyn varma merkki on pehmeiden ja ylellisten uutuuksien saapuminen Nectarineen. Ne odottavat sinua sovittamaan ja päivittämään tyylisi uuteen syksyyn.

Pehmeä, muhkea ja eläväpintainen villaneule on usein ensimmäinen syyshankinta. Neuleiden värit ovat herkullisia: eri sävyiset ruskeat, khaki, manteli, kirpakat tyrni, paprika ja curry, pehmeät kameli, toffee ja luumu hallitsevat väripalettia. Lämpimät, mutta keveät ja hengittävät kashmir ja merino ovat materiaaleja, jotka tekevät asusta laadukkaan. Ribbineulos on tehnyt paluun neulemaailmaan. Pehmeän neuleen alle sopii ylellinen silkkapaita tai – toppi, joista molemmista on runsas valikoima.

Paidat ovat valuvia ja ilmavia. Kasviaihe on nyt suosittu printti. Paidoissa on pikantteja yksityiskohtia. Pääntien liehukkeet voi solmia rusetille tai jättää löysälle solmulle. Poimutukset ja pliseeraukset elävöittävät ilmettä. Pliseeraus on tehnyt paluun myös hameenhelmoihin ja mekkoihin.

Työpukeutumiseen sopii istuvat housut tai mukava mekko. Mekkojen helmat ovat nyt pitkiä, ja niiden pariksi sopii vaikka stretch-saappaat tai nilkkurit. Mekkojen printit kokoavat kauniisti syksyn väripaletin yhteen.

Housujen juju on lahkeissa, joissa on kurotut lahkeet tai vaikkapa soljet. Ruutu jatkaa suosiotaan, materiaaleista sileä sametti näyttää hyvältä vaikkapa oversize-neuleen kanssa. Laajasta farkkuvalikoimastamme löytyy myös töihin sopivaa tummaa pesua.

Nahka on tullut jäädäkseen. Housuissa ja hameissa on upeita malleja, väreinä aina tyylikkäät musta ja ruskea.

Ilmojen viilentyessä on ihana kietoutua laadukkaaseen, kuohkeaan ja pehmeään takkiin. Nectarinesta löydät takkeja, joita et saa muualta. Italialaiset, pohjemittaiset kietaisuvillakangastakit ovat täydellisiä hameen tai mekon kanssa. Musta on aina upea, kameli puolestaan ajaton ja tällä hetkellä huippumuodikas. Rennot, pitkänmalliset tikkitakit tai linjakkaat kevytuntuvatakit sopivat hyvin alkusyksyyn, ja kylmillä ilmoilla lämmittävät muhkeat, silti notkeat ja keveät untuvatakit. Takkien helma on nyt puolipitkä tai pitkä. Värit ovat aikaa kestäviä ja tyylikkäitä: tummanruskea, musta, sininen, konjakki ja vihreä.

Täydennä lookisi asustevalikoimistamme: pehmeät pipot, vyöt, huivit ja laukut löydät myös meiltä. Tule sovittamaan ja ihastumaan – syksyn tuulien alkaessa puhaltaa olet valmiina!