Clothes

Valon lisääntyessä myös mieli alkaa kääntymään keväisempiin vaatteisiin. Sinun kevääsi voi alkaa Nectarinen upeista kevätvalikoimista. Tule tutustumaan, ja ihastu uutuuksiin: pehmeisiin neuleisiin, valuviin paitoihin, monen tyylisiin farkkuihin. Autamme sinua mielellämme löytämään tyyliäsi päivittävät kokonaisuudet asusteineen.

Kevätmuoti on rennon naisellista. Värit ovat meheviä: korallia, puuteriroosaa, khakinvihreää, fuksiaa, sinisen sävyjä ja tietenkin vaaleanpunaista, jota kysytään paljon joka vuosi. Kesää vasten kirkkaat värit lisääntyvät.  Laadukkaat materiaalit, kuten puuvilla, silkki, kashmir ja erilaiset laskeutuvat kankaat tekevät vaatteesta miellyttävän tuntuisia. Myös pellava kuuluu kesään. Tänä keväänä pukeudutaan mukavasti ja rennosti tyylikkyyttä unohtamatta.

Koko sesonki on tulvillaan kauniita ja tyylikkäitä printtejä. Kukat jatkavat suosiotaan, samoin kauniit kasvikuviot.

Paidoissa leikittelevät värien lisäksi tyylikkäät printit, röyhelöt ja nauhat. Suloiset yksityiskohdat tuovat paitaan kivan jujun. Ohuita paitoja voi jo halutessaan käyttää neuleiden alla. Rento boho chíc hiipii kesäasuihin heti ilmojen lämmetessä. Myös tunikat eri kuvioissa vievät mielen kesätunnelmiin.  Viileämmillä ilmoilla voit heittää yllesi keveän trenssin.

Moni meistä rakastaa neuleita, ja neule onkin usein ensiaskel keväisempään pukeutumiseen. Alle ei tarvitse välttämättä laittaa kerroksia: rento ja laadukas neule on kaunis yksinäänkin. Niissä on kauniita yksityiskohtia: punoksia ja nauhoja, tai vaikkapa rusetit hihansuissa. Kevään kashmir lämmittää jo nyt, ja antaa väriä asuusi. Paitoihin voit yhdistää sporttityyliset housut, joissa on sivussa raita. Miten mukavat ne ovatkaan jalassa!

Mekkomme ovat oikeita monitoimivaatteita, joita asustamalla saat työvaatteesta iltamenoon sopivan. Ilse Jacobsenin mekoissa on monelle vartalotyypille sopiva leikkaus, maksimekko on taas helteisten lomapäivien ykkösvaate.

Farkuissa on tänä keväänä paljon valinnanvaraa. Simppeli perusfarkku käy töihin, mutta vapaalla voit fiilistellä upeilla pesuilla ja persoonallisilla yksityiskohdilla. Kevättä vasten denimin pesut vaalenevat. Lahkeen juju voi olla niitti, hapsu, röyhelö tai rusetti, kesäkaudella kukat. Sujauta jalkaan värikkäät loaferit tai ballerinat, ja anna nilkan näkyä.

Muistathan asusteet: vaaleanpunainen laukku olalle, kaulaan romanttinen huivi – mikä olisi keväisempää!