Clothes

Clothes

Ihana syysmuoti esittäytyy runsaassa värimaailmassa: mehevät okra, terra tai punajuuri, raikas indigonsininen, pullonvihreä, ruskean sävyt ja roosa yhdistyvät laadukkaisiin materiaaleihin: nahkaan, villaan, kashmiriin ja ylelliseen, lämmittävään silkkiin. Muodin yleislinja on rentoa: nyt ollaan mukavasti, puetaan kerroksia.

Laadukas merino-, mohair- tai kashmirvillaneule on usein syksyn ensimmäinen hankinta. Syysvärit pääsevät oikeuksiinsa ylisuurissa linjoissa erilaisine tekstuureineen. Pörröisyys ja pehmoisuus ovat syksyn avainsanat. Pue neuleen alle valuvalinjainen, kuosillinen paita. Kuviot, kukat ja värit jatkuvat paitojen linjoissa hillittyinä, ja kokoavat syysvärit yhteen. Näin niihin on helppo yhdistellä eri värejä, ja yksityiskohdat, kuten esimerkiksi rusetit, tuovat pikantin lisän asuun.

Jos neule on yksivärinen, sitä enemmän voit leikitellä housuilla. Nyt farkuissa muodikkaan tumman pesun ohessa loistavat kuviot ja yksityiskohdat. Sametti on syksyn juttu, tietenkin stretchillä, joka takaa mukavuuden jokapäiväisessä käytössä. Housuissa leikittelevät ruutukuviot, paisley, sivuraidat, yksityiskohdat taskuissa ja vaikkapa höyhenet lahkeissa. Ne tekevät housuista mielenkiintoiset. Eikä business-tyyliäkään ole unohdettu. Nahka taas sopii hyvin rennon yläosan kanssa.

Tänä syksynä takkivalikoimamme on erittäin laaja, ja mukana on muutama uusi, laadukas merkki. Takkien linjat ovat nyt pitkiä ja väljiä. Alkusyksyyn sopivat kevyttoppatakit ja parkat. Talvella lämmittävät vuorostaan muhkeat ja pitkät untuvatakit. Villakangastakki taas tekee asusta puetun.  Klassiset värit, kuten vihreä ja vaaleanharmaa, pitävät huolta siitä, että takkisi on ajanmukainen vuosikausia.

Mekko on helppo valinta mihin tilaisuuteen vaan, ja meiltä löydät malleja niin töihin kuin vapaallekin. Ne ovat todellisia pese ja pidä-vaatteita, joiden värit ovat herkullisia ja yhdistettävissä helposti vaikkapa neuleeseen.

Asusteilla viimeistelet syystyylisi. Abron laukuissa on kauniit värit ja yksityiskohdat solkineen ja niitteineen, ja niittejä löytyy myös vöistä. Jos haluat säväyttää, suloiset tekoturkis-laukut huomataan! Kylmien ilmojen tullessa opossumivillaiset pipot ja huivit pitävät sinut lämpimänä.