Clothes

Clothes

Upeat kevät-ja kesämallistot nyt saapuneet!

Kevätmallistot tuovat mukanaan upean, raikkaan värimaailman ja pehmeät materiaalit. Valikoimissa on nyt sinisen koko skaala hennon vaaleansinisestä indigon kautta klassiseen tummansiniseen. Mukana on paljon meleerattuja lankoja, jolloin väristä tulee erityisen herkullinen. Ihan uudet vihreän sävyt ovat nyt ajankohtaisia….salvia, minttu, omenanvihreä ja khaki. Nämä näyttävät pehmeän raikkailta ja ovat helposti yhdisteltäviä. Kuviollisissa pinnoissa on lisäksi esim. hentoja vaaleanpunaisia ja rosan sävyjä. Värien rinnalla valikoimissa on klassiset, hienostuneet hiekan sävyt ja luonnonvalkoinen. Ruotsalaiselta Davidalta olemme saaneet keväisen väriskaalan cashmereneuleita. Näiden malleissa on kivoja ideoita kuten pyöristettyjä helmoja ja korostettuja olkapäitä.

Neuleet ja neuletakit ovat pääosin väljää mitoitusta ja vaihtoehtoja on puuvillasta viskoosisekoitteisiin.

Alkukevään ehdoton suosikki on käytännöllinen, kevyt tikkitakki polvipituisena ja lantion alle yltävänä. Väreinä khaki, tummansininen ja musta. Myöhemmin takki saapuu vielä omenanvihreänä , oranssina sekä ruudullisena. Ruudut alkavat näkyä takeissa pikkuhiljaa. Nämä takit ovat Ilse Jacobsenilta ja Marc O`Pololta.Sateella suojaa Ilse Jacobsenin vedenpitävä, notkea microfleesetakki, jossa on väljä mitoitus ja huppu. Khaki ja tummansininen. Kevyempiä kuoritakkeja, maihareita on valikoimissamme Geoxilta ja Marc O`Pololta.

Paitapuseroissa on nyt joustoa mukavuuden takaamiseksi. Erityiseksi suosikiksi on noussut Mos Moshin siisti trikoopaitapusero. Tässä on paljon värivaihtoehtoja. Kuosillisissa puseroissa hehkuvat kukat ja paisley-kuviot kevään väreissä.

Housumalleja on runsaasti sekä farkuissa että puuvillassa ja pellavassa. Farkuissa tumma, tasainen pesu kiinnostaa nyt paljon kirkkaiden sinisten pesujen rinnalla. Siistejä kangashousuja on myös useita vaihtoehtoja. Lisäksi jogging-tyyliset, rennot housut näyttävät ja tuntuvat ihanilta.

Kesämallistoihin on luvassa raikas valikoima pellavatuotteita….paitapuseroita, housuja, mekkoja, tunikoita. Näiden rinnalle saapuvat myös miellyttävän ohuet Angoor mekot ja tunikat. Tämän ihanan brändin tuotteet piristivät monen viime kesää iloisine väreineen ja kuoseineen.

 

PS. BACKROOMiin kannattaa aina kurkistaa, tuotteet  -30-50%.