Clothes

Kevät on valloittanut Nectarinen upeilla, ihanilla uutuuksilla. Tule tutustumaan ja täydentämään vaatekaappisi, autamme sinua mielellämme löytämään tyylisi mukaiset vaatteet ja asusteet.

Kevätmuoti on naisellista, pehmeää, viileää ja valuvaa – päällä miellyttävän tuntuisia. Vaatteita leimaa rentous, mutta materiaalien kirjo, silkki, viskoosi, puuvilla, puuvillaviskoosi tekevät niistä ylellisen tuntuisia. Mukavuus ja laatu kulkevat käsi kädessä.

Värimaailma on hillitty ja rauhallinen. On paljon valkoista, vaaleanharmaata, puuterisia sävyjä. Alkukevään seiloriraidat ovat raikkaita: tutut sininen ja valkoinen ovat saaneet nyt naisellisia muotoja. Uutena kevään värinä on tullut ruohonvihreä. Kesällä tulevat kirkkaat värit, jotka pukevat sinua pienen päivetyksen kanssa!

Alkukevään takkina on monikäyttöinen kevyttoppis, jonka voi pukea jo nyt villakangastakin alle, mutta on loppukeväästä sellaisenaan käytännöllinen lämmittäjä.

Pienikuosiset, ohuet paidat sopivat jo nyt neuleiden alle. Kukat kukkivat niissä vahvasti. Neuleistaan tuttu Repeat tekee nyt myös ylellisiä sävy sävyyn-pukeutumispaitoja. Rennon boho chíc-tyylisten paitojen rinnalla ovat vahvasti kauluspaidat. Mikä olisi keväisempää kuin vaaleanpunainen tai -sininen kauluspaita? Kaulaan voi sipaista pienen silkkihuivin. Ilmojen lämmetessä kuviollinen tunika kauniin turkoosina vie mielen kesään. Pellava kuuluu myös kesään.

Kuoseja löytyy myös housuissa. Pue pallo- tai kukkakuvioiset housut vaikkapa neuleiden ja trenssin kanssa! Farkuissa on erilaisia kulutuspintoja ja vetoketjuja, koristeena esimerkiksi valkoiset tikkaukset tai ripaus glitteriä. Ohut, pastellivärinen kesädenim ja vajaat lahkeet odottavat lämpimiä ilmoja.

Mekot ovat helppohoitoisia ja laskeutuvia. Ilse Jacobsenin valekietaisumekot ovat naisellisia leikkauksineen, jotka sopivat monelle vartalotyypille. Kesää kohti pukeudutaan trikoohameeseen ja -toppiin. Laita jalkaan sandaalit, ja kesätyylisi on valmis.

Muistathan asusteet! Suloiset huivit, laadukkaat vyöt ja monentyyliset laukut löydät valikoimistamme kevätlookiasi täydentämään.