Clothes

Nectarine syksy 2019

Herkullisin syysasu luodaan upeiden värien, kuten sinisten, ruskeiden , lämpimän punaisen ja maustevärien avulla, unohtamatta laadukkaita materiaaleja; nahkaa, pehmeää mohairia ja kashmiria, merinovillaa ja lämmittävää, ylellistä silkkiä. Syysviimoissa lämmittää upeat takkimme, joista parhaat olemme valinneet eurooppalaisilta laatumerkeiltä.

Neuleet ovat väljiä ja rentoja. Syksyn paras ja kevyin neule on pehmeää mohairia tai ylellistä kashmiria. Klassiset v- tai o-aukkoiset neuleet ovat aina ihanat ja pooloneule jatkaa edelleen suosiotaan. Värien kirjo on lämpimän herkullinen: mehevä punainen, kurpitsankeltainen, toffee, ruskea. Myös uusi, ihana kashmir-mallisto saapuu liikkeeseemme. Ruotsalainen DAVIDA Cashmere on laadukas pehmeine, klassisine väreineen.

Housuista trendikkäimmät ovat nahkaa. Mikä olisikaan ylellisempi yhdistelmä kuin pehmeä neule ja nahkahousut, jalkaan paksupohjaiset maiharit tai lenkkarit. Housulinjamme on pääosin kapeaa. Kuosit leikittelevät: on ruutuja, ketjukuoseja, paisleykuvioita. Farkkujen valikoima on tuttuun tapaan laaja. Nyt kirkkaat pesut ovat tulleet farkkuihin, ja juuri maustevärit näyttävät herkullisilta kirkkaan sinisen kanssa. Velour-sametti näyttäytyy myös vahvasti.

Paidoilla on helppo päivittää asun ilme uuteen kauteen. Materiaalit ovat helppoja: laskeutuvaa silkkiä ja viskoosia, cuproa. Kuosipaita sitoo värejä yhteen, joten yhdistelet helposti eri asukokonaisuuksia. Leikkaukset ja yksityiskohdat tyylittelevät. Eläinkuoseista uusin on seepraprintti, josta löytyy paidan lisäksi myös tunika ja mekko.

Alkusyksyn takki on kevytuntuvaa, mallit reippaan väljiä ja puolipitkiä. Myöhemmin ihanan muhkeat untuvatakit lämmittävät pakkaspäivinä. Meillä on huolella valittuja, ihania takkeja, jotka puet ilolla päällesi joka päivä. Näitä ei tule heti vastaan joka puolella.

Laadukkaat pipot, huivit sekä vyöt ja laukut viimeistelevät asukokonaisuutesi.

Nauti syksystä!