Clothes

Clothes

Kevään uutuuksia saapuu nyt päivittäin. Kevyet materiaalit ja raikkaat värit ihastuttavat. Kuvapäivitykset ovat käynnissä, joten vieraile sivuilla nyt tiheään, mikäli et ehdi heti käymään. Pääset jo kevään odotuksen tunnelmaan!

Nectarine kevät 2019

Odotetut kevätuutuudet ovat valloittaneet Nectarinen!

Kevätmuodin yleisilme on mukavaa ja rentoa valuvine ja pehmeine materiaaleineen. Sesongin alussa rauhalliset ja maanläheiset värit ovat pääosassa: beige, vihreä, valkoinen ja tietenkin ylellinen musta. Sinisen ystäviä hemmotellaan tänä keväänä, sillä sinistä löytyy mekkojen printeistä aina farkkuihin upeissa sävyissä. Rauhallisuutta rikkoo kesäsesongin alussa vaikkapa oranssi, keltainen tai lila. Kauniit printit ja kukat värittävät yksiväristä asua tehden asun kokoamisesta helppoa yhdistää. Alkukeväästä on myös merihenkisten vaatteiden aika trikoineen, raitoineen, punaisine ja sinisine sävyineen. Huippusuosittu Boomerangin holkkihihainen t-paita on valikoimissamme myös tänä keväänä.

Kevytuntuvatakit jatkavat suosiotaan. Geoxin naisellisissa takeissa on sekä pitkä että lyhyt malli: lyhyessä on lämmikkeenä kevytuntuva, pitkässä vanu. Musta tai khakinvihreä pikkujakku rokkaa koristeenaan pikantteja taskuja, koristeniittejä ja moderneja leikkauksia. Myös pitkä trenssi tummansinisenä mekkojen käyttäjälle. PBOn vuorittomat villakangastakit vähän fiinimpään menoon.

Paidat ovat keveitä, valuvia, rentoja ja ilmavia. Pikkupaidoissa on kivoja jippoja, frilloja, hapsuja, kaunis pääntien linja. Tunikoissa kukkivat kukat. Materiaalit ovat ylellistä silkkiä, valuvaa viskoosia tai laadukasta pellavaa.

Mekkoja on tässä sesongissa runsaasti tarjolla. Ilse Jacobsenin supersuosituissa mekoissa on monia vartalotyyppejä imarteleva leikkaus. Se on todellinen pese ja pidä-vaate – unelmien reissuvaate. Toimitukset maaliskuussa. Upeat printit vievät ajatukset jo tulevaan kesään. Monikäyttöiset trikoomekot muuttuvat työn jälkeen iltamenoihin sopivaksi vain asusteita muuntelemalla. Mekot ovat kokonaisuudessaankin rentoja, mukavia ja väljiä. Voit myös pukea pitkän mekon uudella tavalla: laita alle t-paita ja kapeat housut, ja jätä napitus auki. Sujauta vielä tennarit tai ballerinat jalkaan.

Ei kevättä ilman ihania farkkuja! Kivoja klassikoita raikkaissa sinisissä. Uusin ilme farkkuihin syntyy kirjavilla kuoseilla, koristuksilla ja rispaantuneilla lahkeensuilla. Kesäfarkku on ohut, lahkeet vajaamittaiset.

Trendikkäimpien housujen vyötäröt nousevat nyt korkealle paperipussimalliin. Vajaalahkeiset housut eivät odota kesäsäitä, sillä maailmalla ne puetaan paksumpien sukkien ja vaikkapa tennareiden kanssa. Kapeiden housujen ystäviä puolestaan hemmotellaan nyt urheilullisilla, lähes leggings-tyylisillä housuilla, joiden sivussa on vaikka koristeraita.

Asustevalikoimasta löydät mieleisesi huivin, vyön ja laukun, jolla viimeistelet kevätlookisi. Saksalaisbrändi Abron laadukkaat nahkalaukut ovat upea asuste vaaleissa luonnonväreissä. Yksinkertaisen ylellisiä laukkuja koristavat soljet ja läpät. Abron vyöt kestävät myös tulevat sesongit. Yksinkertaista asua voi elävöittää vaikkapa käärmekuosilla.

Kevät odottaa ihan nurkan takana – tule katsomaan ja kokeilemaan uutuuksiamme!