Clothes

Nautiskele kuvista ja tule liikkeisiin sovittelemaan! Nähdään!

CLOTHES

Syksyn materiaalit ovat pehmeitä ja mukavia, värit meheviä. Muotia leimaa helppo mutkattomuus. Valuvat, kuosilliset paidat yhdistetään nahkahousuihin tai -hameeseen, neuleet kietaistaan lämmittämään, ja jalkoihin sujautetaan paksupohjaiset loaferit. Ihastut raikkaisiin uutuuksiimme!

Upeat neuleet ovat alkusyksystä pehmoista merinoa, laadukasta mohairia tai kevyttä puuvillaviskoosia, kashmiria tietenkään unohtamatta. Väreinä ovat keltainen, vaaleanharmaa, veden värit, roosa ja kameli – utuiset talvipastellit. Niihin on kiva yhdistää kuosilliset paidat, jotka jatkavat edelleen suosiotaan keveinä ja ilmavina. Viskoosipaidalla onkin helppo uudistaa asun ilmettä.

Housumallien valikoima on runsas: farkkujen sävyt tummenevat syksyä kohti, barokki- ja vahapinnat luovat kontrasteja asuun. Sivuraidat tuovat suoriinkin housuihin sporttisuutta. Nahka ja mokka ovat syksyn trendikkäimmät materiaalit: yhdistä ne modernisti rentoihin neuleisiin ja reiluihin nilkkureihin.

Liikkeeseemme tulee upeita juhlamekkoja. Säihke on illan teema glittereineen, sileine sametteineen, trendikkäine pikkumustineen. Arkeen sopii valekietaisumekko, joka imartelee montaa vartalotyyppiä. A-linjainen neulemekko on haluttu, ikimuodikas klassikko. Puolihameet ovat tehneet uuden tulemisen, upea valinta on esimerkiksi nahka tai sametti.

Ilmojen viiletessä tekee mieli kietoutua kevytuntuvatakkiin, joko lyhyeen tai vaihteeksi pitempään. Teddy-liivin voi kietoa aamuisin neuleen päälle, tai valita ylleen teddysomisteisen pikkutoppiksen. Myöhemmin syksyllä lämmittää canvas-kankainen pitkä maihari tai italialainen, upea toppatakki.

Muistathan myös laadukkaat asusteemme: vyöt, huivit, pipot ja käsineet! Asustepuolella katse kääntyy italialaisiin, käsityönä tehtyihin Caridein hanskoihin, joissa on kashmirvuori. Muhkea huivi vain kaulaan, ja olet valmis syksyyn!